MISIUNE ECONOMICĂ ÎN CHINA, ORAȘUL CHENGDU

Categories EvenimentePosted on

Camera de Comerț și Industrie Moldova-China, organizează o misiune economică la expoziția internațională China Food and Drinks 2019 (“CFDF“), care va avea loc în perioada 21.03.2019 – 23.03.2019 în orașul Chengdu, China.

CFDF este unu din cele mai mari târguri la nivel național din 1955 și este cea mai importantă platformă de branding și comunicare pentru industria alimentară și vinicolă din China.  

La eveniment vor participa peste 3.000 de expozanți, 300.000 de cumpărători, care vor prezenta o varietate de produse ale industriei alimentare și vinicole competitive.

Expoziția China Food and Drinks 2019 reprezintă oportunitatea de a stabili contacte directe și profitabile în domeniul business-ului cu companiile chineze în vederea unei eventuale colaborări, precum și posibilitatea de a obține cunoștințe, idei noi și tactici care vizează spectrul larg de produse și servicii.

În cadrul expoziției organizate participanții vor lua parte la atelierele de discuții cu experți în domeniu care vizează cooperarea cu agenții economici chinezi, care ar contribui la consolidarea poziției companiei dvs. pe piața de desfacere a Chinei.

Perioada deplasării: 19 – 24 martie 2019. Cheltuielile de deplasare, alimentație, cazare, participare la evenimente sunt acoperite de taxa de participare.

Formularul de participare și copia pașaportului se transmit prin e-mail: secretar@ccimc.md. Pașaportul de călătorie trebuie să fie valabil cel puțin șase luni după timpul preconizat întoarcerii. Data limită de depunere a cererii11 Martie 2019.

Pentru membrii CCIMC taxa de participare constituie 1900 Euro (toate taxele incluse), pentru non-membrii CCIMC – 2200 Euro (toate taxele incluse). Pentru o pregătire riguroasă a programului deplasării, intervenim cu rugămintea de a ne transmite din timp formularul de participare la adresa: secretar@ccimc.md.

Persoană responsabilă: Nicolae Monastîrli – tel: 069500670.

Cu respect, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *