MEMBRI


ASCONI
Vinaria a fost fondata in 1994 și pină in prezent este o afacere de familie. Obiectivul nostru este sa facem un vin bun folosind toate tehnologiile moderne care sunt la dispoziția noastra și să menținem tradițiile generațiilor precedente. De asemenea vrem sa împarțim toate realizările noastre cu toți vizitatorii noștri (locali sau străini).
CASTEL MIMI SINCE 1893
 

 Castel Mimi este recunoscut drept cartea de vizită a Moldovei, una cele mai importante atracțiilor turistice din țără, ce a reușit să adune oaspeți din peste 80 de state ale lumii.

Agropiese TGR GRUP

A fost creată în 1993. Este o companie importantă pe piața de tehnică agricolă din Republica Moldova. Deja mai bine de 20 de ani Agropiese TGR propune gospodăriilor de fermieri, companiilor de de reparații și transport, nu numai cel mai larg asortiment de tehnică agricolă, ci și soluții complexe privind selectarea, reglajul, deservirea și reparația tehnicii pe parcursul întregului ciclu de exploatare a utilajului.

Aromint Lux

Compania se ocupă de exportul, importul, distribuirea materialului pentru fabricarea vinului. Plută, sacoșe pentru bag-in-box, capac de tipul twist-off, capace de aluminiu screw-cap pentru vin. capace pentru vin si băuturilor alcoolice – capace metaloplastice. Etichete din aluminiu.
DAAC Hermes

Ca parte a programului de dezvoltare a vânzărilor 
de maşini rulate, precum şi a autoturismelor noi,
în februarie, 2009 la Holdingul DAAC Hermes SA. A fost deschis
 un nou dealer multibrand,gata să ofere clienţilor peste
 saptezeci de modele de maşini diferite mărci.
Servicii furnizate de companie:Operaţiunea “trade-in”: răscumpărarea maşinilor rulate cu condiţia achiziţionării unei noi maşini de marca “Skoda”, “Citroen”, “Ford”, “Nissan”, “Renault”, “Dacia”, “Suzuki”, “Mazda “,” Volvo ” ,” Land Rover “sau”Jaguar” Vânzarea autoturismelor în leasing.Vânzarea autoturismelor pe bază de comision.

EMTEH-AGRO S.R.L

Companie specializată în vânzarea utilajelor agricole pentru afacerile agricole mari şi mijlocii. Emteh-Agro” SRL, functionează pe piata din Republica Moldova din 2004. Pe parcursul existenței sale, compania s-a prezentat ca un partener de încredere atât în colaborarea cu principalii clienți – producători agricoli din Republica Moldova, cât și cu principalii furnizori de mașini și echipamente agricole ale căror interese le reprezentăm.

LION-GRI – Stil şi Calitate

Fondată încă în 1997 şi utilată la standardele europene, “LION-GRI” se distinge prin calitatea vinurilor, bazată pe tradiţiile istorice moldoveneşti de vinicultură îmbinate cu echipamentul european şi tehnologiile avansate, precum şi corespunderea cu cerinţele standardelor mondiale.
Organizarea are la bază un ciclu tehnologic închis de producere – de la cultivarea strugurilor pe propriile plantaţii, prelucrarea, obţinerea materialelor vinicole de calitate cu maturizarea lor până la îmbuteliere şi comercializarea pe piaţă.
ZERNOFF

Este o companie moldo-britanică fondată în anul 2001. Complexul de producţie cu ciclu complet — de la prelucrarea grăunțelor selectate pe propria uzină de fabricare a alcoolurilor până la fabricarea şi îmbutelierea rachiului— numai astfel se poate de asigurat un control integral şi calitatea stabil înaltă şi caracteristicile gustative ale rachiului. Sortimentul producţiei de rachiu constituie 75 de denumiri. La fabricarea rachiului se folosește o tehnologie inovatoare, bazată pe infuzia grăunțelor încolţite a cerealelor de ovăz, orz, orez, grâu şi secară: ZERNOFF FIVE GRAINS


S.A. „Romaneşti”

A fost fondată pe baza reorganizării întreprinderii de stat sovhoz – fabrică „Romaneşti” cota de stat „0” conform hotărârii adunării generale a muncitorilor.În scurt timp S.A”Romaneşti” devine una din principalii exportatori de vinuri din Republica Moldova.Activitatea de bază reprezintă producerea şi îmbutelierea vinului de consum curent destinat exportului. S.A „Romaneşti” are resurse considerabile pentru desfăşurarea numeroaselor activităţi: 
– capacităţi de producţie moderne;
– personal calificat;
– asortiment divers şi competitiv pe piaţa internă şi externă.
TIMBRUS

TIMBRUS este un proiect internațional specializat în producerea unui vin de calitate premium. Podgoriile proprii ale TIMBRUS se află în regiunea legendară Purcari din sud-estul Moldovei.
Trendseter

Trendseter este cel mai mare sales house de publicitate outdoor din R. Moldova. Compania operează cu peste 1000 de spații
MEDICPRODUCT k.s

Companie farmaceutică care se ocupă de producţia şi distribuirea medicamentelor.